Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Jumeirah Beach Hotel se afla la malul marii in Dubai, la doar 20 km distanta de Aeroportul International Dubai. Resortul se remarca prin grandoarea si arhitectura cladirilor sale.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Servicii curatatorie, spalatorie, calcatorie (contra-cost)
Centru SPA: masaj, tratamente corporale, sauna, baie turceasca (servicii contra-cost)
Sala de fitness cu antrenor
Club pentru copii: activitati sportive/ artistice, animatori, show-uri live.
Centru sporturi nautice (contra-cost)
Plaja privata
3 piscine exterioare
Sala de conferinte/ evenimente speciale
Centru business (contra-cost)


RESTAURANT
Resortul are urmatoarele baruri/ restaurante:
RESTAURANT: Fika, Kitchen Connection, Dhow&Anchor, Bastion.
BAR: Pool Bar, Pearl Lounge, Villa Beach Bar, Floor 24, Beanchcombers, Ocean Blue.
Exista studio de facut dulciuri: Creation Cakery.
Se pot servi 3 mese principale si gustari in timpul zilei.
Meniul este international.
Servicii room-service (contra-cost).


CAMERE
Sunt urmatoarele tipuri de camera:
OCEAN DELUXE ROOM - cu vedere la ocean. Camera are pat King-size/ Twin, zona relaxare si baie complet echipata. Suprafata: 50 mp.
OCEAN FAMILY DELUXE - cu vedere la ocean. Camera are un pat King-size si 2 paturi extensibile, zona de relaxare si baie complet echipata. Suprafata: 50 mp.
OCEAN DELUX BALCONY - cu vedere la ocean. Camera are un pat King-size/ Twin, zona de relaxare, baie complet echipata si balcon. Suprafata: 50 mp.
TWO BEDROOMS OCEAN FAMILY ROOM - cu vedere la ocean. Camera are 2 paturi King-size sau un pat King-size/ Twin, zona de relaxare, baie complet echipata. Suprafata: 110 mp.
OCEAN CLUB ROOM - cu vedere la ocean. Camera are pat King-size/ Twin, zona de relaxare si baie complet echipata. Suprafata: 50 mp.
ONE BEDROOM OCEAN SUITE - cu vedere la ocean. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, zona birou, baie complet echipata si terasa cu sezlong. Suprafata: 128 mp.
AL MARSA SUITE - cu vedere la ocean si la Burj Al Arab. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, living, baie complet echipata si terasa. Suprafata: 218 mp.
TWO BEDROOMS OCEAN SUITE - cu vedere la ocean. Apartamentul are 2 dormitoare cu pat King-size/ Twin, living, baie complet echipata si terasa cu sezlong. Suprafata: 162 mp.
THREE BEDROOMS OCEAN SUITE - cu vedere la ocean. Apartamentul are 3 dormitoare. Doua dormitoare au pat King-size, ultimul are pat Twin. Exista zona de relaxare, baie complet echipata si terasa cu sezlong. Suprafata: 215 mp.
FAMILY GAREN SUITE - cu vedere la gradina si la Burj Al Arab. Apartamentul are dormitor cu pat King-size, living, baie complet echipata si terasa cu acces la gradina orientala. Suprafata: 148 mp.
PRESIDENTIAL SUITE - cu vedere la ocean. Apartamentul este pe 2 etaje. La parter este livingul, zona de relaxare/ luat masa. La etaj este dormitorul si baia. Dormitorul are pat King-size. Baia este complet echipata. Suprafata: 144 mp.
BEIT AL BAHAR ONE BEDROOM VILLA - cu vedere la plaja si la Burj Al Arab. Vila are un dormitor cu pat King-size, living, baie complet echipata, terasa si piscina privata. Suprafata: 130 mp.
BEIT AL BAHAR TWO BEDROOMS VILLA - cu vedere la plaja si la Burj Al Arab. Vila are 2 dormitoare cu pat King-size/ Twin, zona de relaxare, baie complet echipata, terasa si piscina privata. Suprafata: 220 mp.
Toate camerele au: TV, aparat ceai/cafea, livrare ziar zilnic, mini-bar, uscator de par, set fier/ masa de calcat si servicii babysitter (contra-cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie