Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

First Central Hotel Suites


Descriere

First Central Hotel Suites pune la dispoziție 524 de suite moderne, cu finisaje moderne și o ambianță confortabilă ispititoare, oferind fiecărui oaspete confort total și relaxare. Acest hotel include o gamă largă de dotări de agrement și de afaceri, precum un mini-centru de afaceri, birou de turism, o piscină liniștită pe acoperiș, sală de sport bine echipată și facilități de agrement.
De la restaurant la room service, puteți experimenta echilibrul bucătăriei continentale, vă puteți satisface poftele în Ciao Café & Restaurant și savura aroma dulce de cafea la Cafe Lavazza, situată în hol.
Amplasat în mijlocul districtului comercial și de afaceri Barsha Heights (TECOM), hotelul este situat strategic lângă șoseaua Sheikh Zayed, la doar câteva minute de stația de metrou Dubai Internet City și la o scurtă călătorie cu mașina de numeroasele atracții de afaceri și de agrement ale orașului, printre care Burj Khalifa, Dubai Media City, Mall of Emirates, plaja JBR, Dubai Marina, Montgomerie și clubul de golf Emirates, printre altele.
First Central Hotel Suites este situat la aproximativ 30 minute de aeroportul internațional Dubai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.