Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dusit D2 Kenz Hotel


Descriere

Hotelul dusitD2 kenz este un hotel deosebit, de lux, care beneficiază de o locație convenabilă în zona Barsha Heights din Dubai. Hotelul este orientat către șoseaua Sheikh Zayed și se află la 1 minut de mers pe jos de stația de metrou Dubai Internet City. Acest hotel șic și modern include 237 camere și suite, un etaj executive, o piscină pe acoperiș, un centru de fitness și un centru spa, iar restaurantele cu specific mediteranean și thailandez oferă oaspeților o experiență culinară internațională în inima orașului.
Dubai Media City, Dubai World Trade Centre și atracțiile comerciale, culturale şi de afaceri sunt ușor accesibile de la hotelul DusitD2 Kenz. Mall of the Emirates se află la 3,4 km de Dusit D2 Kenz Hotel Dubai, iar Ibn Battuta Mall este situat la 8 km.
Hotelul oferă și un serviciu de închirieri auto. Aeroportul Internațional Dubai se află la doar 28 km, iar noul Aeroport Al Maktoum este situat la 23 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.