Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Copthorne Hotel Dubai


Descriere

Hotelul Copthorne beneficiază de o locaţie convenabilă, în inima centrului comercial vechi din Dubai, la câţiva paşi de staţia de metrou şi de centrul comercial Deira City Centre şi la aproximativ 10 minute cu maşina de aeroportul internaţional din Dubai. Camerele Hotelului Copthorne Dubai au mobilier modern şi TV cu ecran plat. Cele mai multe camere au cadă cu hidromasaj şi balcon privat, iar camerele Deluxe şi Executive Deluxe includ o chicinetă şi o zonă de luat masa. Hotelul Copthorne oferă 2 restaurante şi 5 săli de şedinţe, unde se poate lua masa și se pot organiza evenimente. Restaurantul Crystal serveşte preparate internaţionale tip bufet, la mic dejun, prânz şi cină. Oaspeții pot savura gustări și la Choices Cafe. Gazebo Pool Terrace oferă gustări şi o varietate de băuturi răcoritoare fără alcool, pe tot parcursul zilei, iar seara organizează evenimente în aer liber.
Printre facilităţile de agrement ale hotelului se numără o sală de fitness cu echipamente cardio şi de forţă, o saună, o baie de aburi, o piscină mare în aer liber cu cadă cu hidromasaj, un salon de coafură pentru femei şi un centru spa. Serviciile disponibile includ recepţie cu program nonstop, serviciu de schimb valutar pentru oaspeţi, parcare cu şi fără valet şi un sistem de supraveghere nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.