Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Auris Inn Al Muhanna


Descriere

Hotelul Auris Inn Al Muhanna este situat în Dubai, la 3,5 km de Mall of the Emirates, şi oferă piscină în aer liber şi centru de fitness. Proprietatea se află la aproximativ 4,2 km de Dubai Marina Mall, la 5 km de The Walk at JBR şi la 14 km de IMG Worlds of Adventure. Hotelul are grădină și terasă. Toate camerele hotelului au birou, TV cu ecran plat şi baie privată. De asemenea, sunt echipate cu fierbător de apă iar unele au balcon. Fiecare cameră a Hotelului Auris Inn Al Muhanna oferă aer condiţionat şi dulap de haine.
Proprietatea oferă mic dejun continental sau tip bufet. La proprietate există un restaurant specializat în preparate culinare thailandeze, care oferă și preparate halal. Oaspeţii pot folosi sauna. Oaspeții au la dispoziție recepție cu program non-stop, lounge comun și centru de afaceri. Opera din Dubai şi Fântâna Dubai se află la 15 km de Hotelul Auris Inn Al Muhanna. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 23 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.