Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantis The Palm


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat pe insula Palm Jumeirah din Dubai, hotelul de 5 stele Atlantis se bucură de o plajă privată cu nisip şi are vedere impresionantă la Golful Arabic. Acesta pune la dispoziţie un acvariu subacvatic, oportunităţi de înot cu delfinii şi acces gratuit la parcul acvatic Aquaventure şi la acvariul Lost Chambers. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Toate camerele au decor de inspiraţie arabă şi oceanică şi oferă balcon cu vedere pitorească. Camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de relaxare, facilităţi gratuite pentru prepararea de ceai/cafea şi minibar. Unele camere includ o cadă spa foarte mare situată în centrul băii sau o terasă mare superbă cu vedere panoramică la Insula Palmier.
Printre opţiunile de luat masa se numără restaurantul Yuan, care serveşte preparate chinezeşti din bucătăria Sichuan, într-un cadru modern. Restaurantul premiat Nobu oferă mâncăruri japoneze moderne cu influenţe arabe. Bread Street Kitchen & Bar oferă un meniu britanic original, iar oaspeţii pot savura băuturi încântătoare la Gordon Ramsay. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de vederea uimitoare la Insula Palmier şi la orizontul oraşului Dubai în timp ce savurează preparate din bucătăria autentică libaneză alături de băuturi delicioase şi narghilea la Levantine Bar And Terrace. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la Aquaventure, cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu, care include atracţiile Turnul lui Neptun şi Turnul lui Poseidon, cu multe tobogane de apă palpitante. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie un loc de joacă în apă. Kids Club oferă copiilor dumneavoastră cele mai bune activităţi de divertisment cu programe zilnice şi supraveghere completă. Club Rush oferă adolescenţilor ocazia de a socializa, de a dansa şi de a se bucura de cele mai noi jocuri video. În plus, oaspeţii se pot bucura de tratamente faciale şi corporale la centrul spa ShuiQi. Sala de gimnastică asigură antrenori de fitness personali.
Proprietatea oferă unele dintre cele mai bune boutique-uri şi magazine exclusiviste din lume care pun la dispoziţie toate articolele necesare pentru vacanţă. Oaspeţii au posibilitatea de a rezerva un tur de 15 minute cu elicopterul deasupra oraşului Dubai sau transfer la aeroport. Mall of the Emirates este la 20 de minute de mers cu maşina. Clubul de golf Emirates se află la 3 km. Celebrele Burj Khalifa şi Dubai Mall sunt la 25 de minute de mers cu maşina de Atlantis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.