Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Jawhara Gardens Hotel


Descriere

Situat în Portul Saaed, chiar lângă Aeroportul Internaţional Dubai, Al Jawhara Gardens este un hotel de suite de 4 stele care oferă piscine în aer liber. Accesul la internet este gratuit în întregul hotel.
Toate suitele Hotelului Al Jawhara Gardens au camere frumos mobilate şi sunt decorate într-un stil arab plin de culoare. Fiecare suită are facilităţi pentru prepararea de băuturi calde, minibar şi baie privată.
La restaurantul sezonier de la Hotelul Al Jawhara Gardens, oaspeţii au la dispoziţie nonstop preparate culinare din bucătăria internaţională, precum şi fructe de mare proaspete. Se poate lua masa şi lângă piscină, iar pentru băuturi răcoritoare şi gustări oaspeţii au la dispoziţie o cafenea.
Hotelul Al Jawhara Gardens se află la mică distanţă de mers pe jos de renumitul centru comercial Deira City Centre din Dubai şi la doar 4 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Dubai. La proprietate există parcare privată gratuită.
Această zonă este excelentă pentru a face cumpărături de mărci renumite: H&M, Zara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.