Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jumeira Rotana


Descriere

Jumeira Rotana este o proprietate de 4 stele care se află în Dubai și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Jumeira Rotana includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 114 camere. Camerele luminoase de la Jumeira Rotana sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la oraș. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Jumeira Rotana oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină situată la înălțime de unde oaspeții pot admira o priveliște superbă.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Pentru cei mai mici Jumeira Rotana oferă cărucioare și servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 8,4 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Jumeira Rotana sunt: Jumeirah Grand Mosque - 900 m, Jumeirah Plaza - 1,5 km, Staţia de metrou Emirates Towers - 2,3 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Schimb valutar
Restaurant
Seif
Fitness
Lift
Minibar
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Piscină pe acoperiș
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Babysitting - cu plata
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Cărucioare
Sală de fitness
Prosoape pentru piscină
Bar la piscină
Pachete Spa - cu plata
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Fierbător
Parcare la proprietate
Concierge
Mochetă
Vedere la oraș
Halat de baie
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Meniu à la carte
Saună - cu plata

Locatie