Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Puf si Stuf ( Dunavatul de Jos)

   Delta Dunarii, Romania


Descriere


Localizare:


Pensiunea turistica "Puf si Stuf" este situata in satul DUNAVATU DE JOS, ce apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc.




Pensiunea turistica "Puf si Stuf", una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii, este compusa din 3 corpuri de cladire, totalizand un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.


Corpul "C1" are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii iar la etaj 2 apartamente (living + 2 dormitoare cu bai si terase).


Corpul "C2" are la parter spatiile pentru bucatarie, magazie şi spatiile tehnice iar la etaj 1 apartament (living + 3 dormitoare cu bai si 2 terase).


Corpul "C3" are la parter receptia, biroul administratorului şi restaurantul, iar la etaj 6 camere duble + bai + terase.


Camerele sunt prevazute cu:



Baie

Aer conditionat /incalzire

Terasa

Televizor

Frigider




Facilitati Pensiune


Restaurant 120 m patrati), capacitate 50 - 60 pers. dotat multimedia, cu meniu pescaresc / traditional romanesc. Bar (de zi) Crama (45 m patrati), capacitate 20 pers., dotata multimedia. Piscina 18m/6m. Teren de fotbal. Panou de baschet. Ponton propriu

Un numar de 7 camere sunt în cadrul a 3 apartamente, si anume:


4 camere în cadrul a 2 apartamente, fiecare cu sufragerie si 2 dormitoare; 3 camere în cadrul unui apartament cu sufragerie si 3 dormitoare.

Dormitoarele dispun de bai proprii.


Pentru apartamente tarifele se pot confirma la cerere



Tarifele nu sunt valabile in perioada Targurilor si a Sarbatorilor.


Sunt incluse in tarifele de cazare:


costul micului dejun; costurile pentru utilizarea urmatoarelor facilitati ale pensiunii: spatiu de parcare, piscina, teren de sport.



Nu sunt incluse in tarifele de cazare:


taxa hoteliera, care se achita separat de tariful de cazare, si care este de 1,0% din valoarea totala a cazarii/tarifului de cazare pentru fiecare zi de sejur a turistilor; costurile pentru alte servicii nespecificate.



Recreere si Distractie


Fotbal Baschet Baschet in apa Plimbari cu ambarcatiuni cu motor (pe Canalele Deltei, la Marea Neagra) Vizite la obiective turistice Pescuit Vanatoare Sky-nautic Wake-board Banana Colac

Activitatile de pescuit, vanatoare si sporturile nautice se pot desfasura/practica numai cand este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.