Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YAKINTHOS HOTEL

   Kato Daratso, Grecia


Descriere


Localizare: Hotelul se afla la 4 km vest de orasul Chania fiind conectat cu acesta cu ajutorul bus-urilor care vin cu o frecventa de 15 minute si la 50 m de plaja de nisip Glaros si Agii Apostoli. Aeroportul Ioannis Daskalogiannis din Chania se afla la 18 km distanta.
In apropiere , in zona Agii Apostoli se gaseste un parc, cu eucalipti si pini , magazine, restaurante , cafenele si baruri . In zona se afla numeroase atractii turistice pentru care se organizeaza tururi cu preluare de la hotel .
Facilitati: Hotelul dispune de receptie dotata cu aer conditionat si un restaurant elegant unde poate fi servit un mic dejun generos de tip bufet., piscine cu hydro-masaj , piscine pentru copii, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscine , bar la piscine si in lobby, parcare, room service , acces la internet , birou de schimb valutar,
Facilitati camere: Hotelul ofera 39 de camere ( single, duble,triple si family ) confortabile cu aer conditionat ( 5 euro/camera/zi ), TV, frigider, telefon, uscator de par, balcon, seif, acces la internet gratuit .

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.