Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL CLUB MARINE PALACE


Descriere

Descriere HOTEL GRECOTEL CLUB MARINE PALACE:
Deschis in 2001, este un hotel bine intretinut, recomandat in special familiior cu copii si dispune de un numar de 375 camere (dubla standard main building si bungalow, family main building si bungalow, suite, family suite, deluxe family bungalow suite, studiouri), iar statia de autobuz se afla la 15 minute de mers pe jos.


Tip masa:
All Inclusive

Localizare HOTEL GRECOTEL CLUB MARINE PALACE:
Hotelul este situat pe plaja, la 25 km de Rethymno 62 km de aeroportul Heraklion si 90 km de aeroportul din Chania.

Plaja:
Plaja este privata, cu nisip, micuta, intrare lina in mare; sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite.


Dotari camere:
Hotel Grecotel Club Marine Palace are camere spatioase, dotate cu: aer conditionat (gratuit), chicineta (in studiouri si in deluxe family bungalow), minibar, TV, telefon, seif, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon sau terasa.

Facilitati HOTEL GRECOTEL CLUB MARINE PALACE:
Hotelul dispune de multe facilitati pentru turisti: restaurant, taverna, restaurant asiatic, restaurant cu specific mediteranean (cu rezervare prealabila), barbeque pe plaja, 3 baruri, 5 piscine exterioare (2 cu apa sarata), 3 terenuri de tenis, centru pentru sporturi acvatice (windsurfing, canoe, hidrobiciclete), tir cu arcul, volei pe plaja, polo, tenis de masa, darts, boccia, studio pentru manufacturi (pictura pe ceramica si matase), biliard, aerobic, centru SPA cu piscina interioara, masaj, sauna, baie de aburi, centru fitness, coafor, petreceri pe plaja (1 data/luna), programe de animatie pe timpul zilei, gradina foarte mare.


Facilitati copii:
Piscina pentru copii, baby-cot (gratuit), miniclub,


Clasificare oficiala: 4*, clasificarea tour-operatorului: 4*


Web: www.clubmarinepalace.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.