Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel iși intampină clienții la Chania.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – o cameră de bagaje, un serviciu de ingrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room-service și o zonă pentru fumători. In spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O parcare (gratuit) este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi. In baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.

Sport/divertisment

Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Oferta gastronomică cuprinde o cafenea. In fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie