Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEGETI BAY HOTEL


Descriere

Begeti Bay Hotel este o proprietate de 3 stele situată în Skaleta (Creta-Rethymno) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Begeti Bay Hotel includ sală de fitness și business center. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 82 camere. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Camerele de la Begeti Bay Hotel au în dotare Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider.

Begeti Bay Hotel pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – fitness sau tenis de câmp pot fi practicate la proprietate de cei pasionați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Begeti Bay Hotel are în apropiere o plajă cu nisip/pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Begeti Bay Hotel se află la 15 km de Orașul Rethymnon și la 70 km de Aeroportul Internaţional Heraklion.

Cele mai apropiate atracții de Begeti Bay Hotel sunt: Monastery of Arkadi - 9,0 km, St. Anthony Gorge - 15,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: grecească, mediteraneană

Plaje în vecinătate
Skaleta Beach - 30 m

Puncte de interes
Orașul Rethymnon - 15 km
Monastery of Arkadi - 9 km
St. Anthony Gorge - 15 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Heraklion - 70 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Club pentru copii
Restaurant
Seif
Fitness
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Animatori
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
2 baruri
Sală de fitness
Plajă - la 30 m
Mic dejun tip bufet
Business centre - cu plata
Parcare la proprietate
Tenis de câmp
Plajă cu nisip/pietriș