Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquila Rithymna Beach


Descriere

Aquila Rithymna Beach este un complex de 5 stele care se află pe malul mării, în Adelianos Kampos (Creta-Rethymno), și oferă plajă privată, piscină în aer liber și piscină interioară. Facilitățile de la Aquila Rithymna Beach includ sală de fitness, teren de tenis și business centre. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 561 camere. Camerele de la Aquila Rithymna Beach sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Aquila Rithymna Beach oaspeții au la dispoziție 4 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria locală, internațională, mediteraneană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Aquila Rithymna Beach oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Aquila Rithymna Beach amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Aquila Rithymna Beach este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de sporturi nautice și organizării de sesiuni de scufundări sau tururi cu bicicleta.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru zona de joacă amenajată la interior, unde există jocuri și muzică. Pentru cei mai mici Aquila Rithymna Beach oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift, un seif și un lounge cu televizor. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Aquila Rithymna Beach poate furniza informații turistice.

Aquila Rithymna Beach dispune de plajă privată cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Aquila Rithymna Beach se află la 7 km de Orașul Rethymno și la 41 km de Aeroportul Souda.

Cele mai apropiate atracții de Aquila Rithymna Beach sunt: Portul Venețian - 6,1 km, Grădina Municipală - 6,4 km, Muzeul de Istorie și Folclor - 6,4 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Ancient Eleftherna - Bucătărie: grecească, locală, Meniu: à la carte
Mournies Tavern - Bucătărie: grecească, mediteraneană, locală, Meniu: à la carte
Oceana Restaurant - Bucătărie: preparate din pește, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Snack bar
Club pentru copii
Schimb valutar
Magazine
Seif
Fitness
Lift
Darts
Teren de tenis
Biliard
Magazin de suveniruri
Bufet pentru copii
TV
Radio
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Windsurfing - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Frigider
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Sporturi nautice - cu plata
Babysitting - cu plata
Scufundări - cu plata
Animatori
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Spa/ Wellness
Cameră de jocuri
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Sală de fitness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Mic dejun în cameră
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Plajă - la 50 m
Bar la piscină
Ciclism
Manichiură & pedichiură - cu plata
Vedere la grădină
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Tv în spațiile comune
3 baruri
Meniu pentru copii
Tratamente corporale - cu plata
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Închiriere echipament tenis - cu plata
4 restaurante
Plajă cu nisip/pietriș
Piscină cu apă sărată
Halat de baie

Locatie