Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la doar 450 de metri de plaja Lloret de Mar, H Alexis dispune de o zonă de top in aer liber, jacuzzi și terasă. Toate camerele sunt practice și au balcon, aer condiționat și TV prin satelit.

Oferind un raport calitate/preț, Hotelul Alexis se află in centrul acestei stațiuni pline de viață din regiunea Costa Brava, in 5 minute putandu-se ajunge pe jos la mulți baruri și restaurant cunoscute. Parcul acvatic Water World este la doar 2 km distanta.

Copiii au la dispozitie zona de joacă a hotelului, piscina cu apă mică si clubul pentru copii. H Top Alexis oferă, de asemenea, divertisment live seara, inclusiv muzică, dans și cabaret.

Restaurantul de tip bufet din incinta hotelului servește mancăruri din bucătăria locală și internațională. Există, de asemenea, un snack bar la piscină.

Oaspetii pot folosi gratuitle hotelurilor H Top din apropiere, printre care se numără o saună si o sală de sport. Există un serviciu zilnic de transfer cu autobuzul la celelalte hoteluri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie