Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mayor Mon Repos Palace - Adults Only


Descriere

Proprietatea exclusiv pentru adulți, Mayor Mon Repos Palace, este situată în punctul cel mai înalt din Golful Garitsa, la 1 km de orașul pitoresc Corfu. Are piscină mică cu apă dulce, cu șezlonguri, restaurant decorat elegant și camere cu aer condiționat și balcon.
Camerele renovate recent de la Mayor Mon Repos sunt decorate cu mobilier ales cu grijă și beneficiază de vedere la grădină sau de vedere parțială la Marea Ionică. Fiecare unitate are frigider, TV LCD cu canale prin satelit şi WiFi gratuit. Baia privată este dotată cu uscător de păr.
Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, oferit zilnic la restaurantul unde oaspeţii pot savura şi o varietate de preparate internaţionale la cină. La snack bar se oferă cafea, băuturi şi preparate ușoare pe tot parcursul zilei.
Mayor Mon Repos Palace este situat la 4 km de Portul Corfu și la aproximativ 1,5 km de Aeroportul Internațional Ioannis Kapodistrias din Corfu. Faimoasa vilă Mon Repos şi băile romane se află la 1 km. Proprietatea oferă servicii de închirieri auto și parcare publică gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.