Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cavalieri Hotel


Descriere

Cavalieri, ce datează din secolul al XVII-lea a fost cândva conacul unui nobil și pune la dispoziție un restaurant premiat, amplasat pe acoperiș, cu vedere directă la orașul Corfu și la fortăreață, până la mare și la munții din Albania.
Acest hotel deschis pe tot parcursul anului este situat ideal, într-o zonă excelentă, cu restaurante, magazine și obiective turistice din centrul orașului Corfu. Cea mai apropiată plajă se află la 50 de metri, iar la 200 de metri există mai multe muzee.
Fiecare dintre camerele dotate cu WiFi gratuit sunt decorate cu material englezesc chintz în culori deschise, cu mobilier tradițional și cu mochetă, pe toată suprafața. Fiecare dintre ele are aer condiționat, TV LCD prin satelit și baie luxoasă, cu uscător de păr și cadă.
Hotelul Cavalieri are o cameră cu televizor și un lounge. În partea îndepărtată a lounge-ului există un bar amplasat sub o oglindă venețiană impunătoare. Pe terasa de pe acoperiș se oferă preparate ușoare, gustări, băuturi și înghețată.
Oaspeții pot beneficia de room service prin intermediul recepției cu program nonstop. În apropiere se află o parcare publică gratuită, iar hotelul are, de asemenea, 2 locuri de parcare gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.