Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Beach Apartments


Descriere

Amplasată în Kavos (Corfu), la 100 m de plaja cu nisip amenajată, Alexandra Beach Apartments este o proprietate de 2 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat.

Sunt disponibile 12 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Alexandra Beach Apartments sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie.

La proprietate există un bar care oferă cafea și diverse băuturi. Acestea pot fi servite atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra la locul de joacă special amenajat.

Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Alexandra Beach Apartments.

Alexandra Beach Apartments are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Corfu, situat la o distanță de 45 km.

Stațiunea Kavos se află la 500 m de proprietate.


Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Corfu - 45 km

Puncte de interes
Stațiunea Kavos - 500 m

Plaje în vecinătate
Plajă cu nisip amenajată - 100 m

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Seif
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Recepție
Plajă publică
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Plajă
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Plajă - la 100 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Apartamente
Chicinetă

Locatie