Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brad Bran Bega

   Eforie Nord, Romania

Descriere


FR">Descriere generala : mso-bidi-font-family:Arial;color:navy;font-weight:normal;mso-bidi-font-weight:
bold">Complexul BRAN- BRAD- BEGA
Arial;color:navy">a fost complet renovat in anul 2009.Arial;color:navy;mso-ansi-language:FR">


Localizare : mso-bidi-font-family:Arial;color:navy;mso-bidi-font-weight:bold">Complexul este situat in sudul statiunii, la 30 m de plaja.


normal;mso-bidi-font-weight:bold"> color:navy;mso-ansi-language:FR">Dotari generalecolor:navy;mso-ansi-language:FR;font-weight:normal;mso-bidi-font-weight:bold">: Doua restaurante cu o capacitate de 600 locuri, bar de zi, bar la piscina, parcare proprie-cu plata, sala de conferinta,piscina.


FR">Dotari camere: normal;mso-bidi-font-weight:bold">Hotelul dispune de 219mso-bidi-font-family:Arial;color:navy;mso-ansi-language:FR;font-weight:normal"> mso-bidi-font-weight:bold">camere duble cu pat matrimonial sau twin si 33 apartamente, dotate cu aer conditionat, TV,minibar, seif, baie cu dus, uscator de par, telefon.


Serviciile de masa:color:navy">Se acorda in restaurantul Bran-Brad-Bega categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina in sistem bonuri valorice.mso-bidi-font-family:Arial;color:navy;mso-bidi-font-weight:bold"> Valoarea mesei este:


color:navy;mso-ansi-language:FR"> -Pranz / Cina - 40 lei / persoana / zi.


mso-bidi-font-family:Arial;color:navy"> Tratament: se poate asigura la baza Hotelului Traian, pachet 5 zile / saptamana, 2 proceduri/ zi + consultatia primara sau 3 proceduri / zi + consultatia primara; tratamentul se poate efectua in cursul saptamanii de luni pana vineri.


"Times New Roman";color:black;mso-ansi-language:EN-US;mso-fareast-language:
EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.