Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mera Onix


Descriere

Cap Aurora este singura staiune de pe litoralul romanesc situata pe o peninsula inalta, cu descreteri volumetrice catre plaja, ceea ce contribuie la privelitea spectaculoasa. Mera Onix este situat in partea de sud a staiunii Jupiter, la 30 de metri de plaja. Dupa un lung proces de renovare si modernizare, Mera Onix, compus din fostele hoteluri Onix si Safir, se va deschide in iulie 2018, oferind servicii all inclusive
Mera Onix este evadarea perfecta, un loc ce pare desprins din revistele de calatorii i in acelai timp accesibil celor care isi doresc un all inclusive.
Mera Onix devine in 2018 locul in care bucuria i relaxarea se impletesc armonios pentru crearea celor mai reuite experiene de vacana, a unor preioase trairi i emoii, a caror amintire ne dorim sa va incante pana la urmatoarea vizita.
Mera Onix -Cap Aurora asigura peste 700 de locuri in cele 350 de spaii de cazare.
Piscina exterioara are o suprafaa o suprafaa de 600 mp i un design modern.
Va putei relaxa pe sezlongurile confortabile de pe marginea piscinei sau putei profita de nenumaratele atracii acvatice: duurile cervicale va stau la dispoziie pentru a va detensiona musculatura din zona cervicala, banchetele cu hidromasaj i gheizerele vor detensiona musculatura spatelui i zona lombara. Aqua vortex-ul, special gandit pentru doritorii de senzaii tari, permite inotatorilor rezisteni sa mearga impotriva curentului sau pur i simplu sa se lase trai de flux
Copiii se pot distra intr-o piscina special conceputa pentru ei, cu o adancime maxima de 50 cm.
Aici se desfaoara pe parcursul zilei diverse programe: aqua gym, concursuri, spectacole i alte surprize.
Restaurantul i barurile
Cum experiena turistica de excepie nu poate fi niciodata completa fara a integra i latura ei culinara, restaurantul Mera Onix, va ofera o gama diversificata de preparate, atat din bucataria traditionala romaneasca cat i din cea internationala, in regim All Inclusive. Maetrii laboratorului propriu de patiserie va vor delecta cu cele mai proaspete i gustoase produse.
Program funcionare Restaurant i Bar:
Programul de funcionare al Restaurantului Mera Onix:
- mic dejun intre orele 7:00-09.30;
- pranz intre orele 12:30-14.30;
- cina intre orele 19:00-21:00;
Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera Onix se va desfaura zilnic intre orele 19:30 i 22:30.
In incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o inuta decenta, fara obiecte i accesorii de plaja.
Programul de funcionare al barului a la carte este 10.00 - 24.00.
Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente i/sau bauturi, vesela, tacamuri


Kids Club
Mera Onix a pregatit pentru cei mai mici oaspei ai sai o serie de experiene incantatoare, punandu-le la dispoziie un paiu destinat exclusiv lor, un loc de joaca in interior, unde se pot bucura de o mulime de jocuri i activitai. Printre activitaile ce se desfasoara pe parcursul intregii zile, amintim: concursurile i competiiile, pictura, parada costumelor i momentele unice oferite de personajele Disney.
Parcare
Mera Onix pune la dispoziia oaspeilor, in mod gratuit, locuri de parcare, in limita disponibilitaii.
Programul artistic
Terasa restaurantului este animata in fiecare seara de nenumarate momente artistice, atat pentru copii cat i pentru aduli.

Camera dubla matrimoniala/twin are o suprafaa de de 15.20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau doua paturi individuale ( 80/190 cm).
Recomandare: Camera Dubla poate gazdui 2 aduli i 1 copil.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer condiionat, TV LCD, telefon, minibar, seif,baie cu cabina de du, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon.
Apartamentul Junior Suite este compus din camera de zi, cu canapea extensibila i dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafaa de aproximativ 30mp.
Recomandare: Junior Suite este destinat cazarii a 2 aduli i 2 copii sau 3 aduli.
Dotari: sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cabina de du, uscator de par, cosmetice hoteliere, balcon.



Accesul la serviciile din incinta hotelului se va face numai in baza braarii Mera. Pentru aceasta braara turitii vor depune o garanie in valoare de 100 lei/braara, garanie care va fi restituita la incheierea sejurului, la predarea braarii.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.