Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balneo Hotel & Spa Azalia

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Azalia Hotel Balneo & SPA se află în staţiunea Sfinţii Constantin şi Elena de pe coasta de nord a Mării Negre. Acest complex hotelier modern oferă o combinație unică de arhitectură alternativă, vedere pitorească la mare, plaje aurii şi facilităţi spa.
Restaurantul principal elegant are o terasă în aer liber. Acesta este situat chiar deasupra mării şi beneficiază de vedere panoramică. Meniul include preparate moderne din bucătăria naţională şi continentală. Oaspeții au la dispoziție bufete de mic dejun şi cină alcătuite dintr-o varietate de preparate, precum şi un meniu à la carte exotic.
Barul spaţios din hol, situat în lounge-ul hotelului, are o terasă cu vedere la piscina în aer liber. Aici oaspeții pot savura o varietate largă de băuturi şi cocktailuri exotice.
Printre facilităţile sportive de la Azalia se numără o sală de fitness, fotbal, baschet şi volei pe plajă, darts, polo pe apă, gimnastică acvatică şi multe altele. În plus, Azalia Hotel Balneo & SPA organizează jocuri sportive, petreceri şi un program special de divertisment pentru copii.
Complexul Aquahouse Thermal & Beach se află la 1,1 km, iar clinica dentară Dentaprime este situată la 1,4 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.