Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Freya House este situată în stațiunea montană pitorească Bușteni, la doar 1 km de pârtia de schi Kalinderu și de telecabina care merge până în vârful Munților Bucegi. Rafinată, dar confortabilă, Freya House are un șemineu lângă hol și oferă camere mobilate confortabil. Restaurantul cu o capacitate de 40 de locuri oferă mâncăruri românești și internaționale într-o atmosferă plăcută acompaniată de muzica de fundal atent aleasă. La bar se servesc cafea Nespresso, ceai Demmer, precum și o gama variată de alte băuturi.
Freya House are o sală de conferințe bine amenajată cu o capacitate de 40 de persoane, un centru spa mic cu căzi cu hidromasaj și o saună, disponibil la un cost suplimentar, precum și terase de relaxare. Acesta este locul preferat de turiștii din Buşteni, conform comentariilor independente. Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Buşteni!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.