Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Turistic 3 Stejari


Descriere

Pensiunea 3 Stejari se afla la poalele munilor Piatra Mare, in Timiul de Jos, oferind unitai de cazare practice, acces gratuit la internet WiFi i parcare privata gratuita.

Cea mai apropiata partie de schi este Bunloc, aflata la 3 km. Staiunea de schi Predeal este situata la 16 km, iar staiunea de schi Poiana Braov este la mai puin de 25 km.

Centrul oraului Braov i Biserica Neagra in stil gotic se afla la 10 km. Castelul Bran se gasete la aproximativ 37 km.

Facilitati hotel:

Restaurantul Pensiunii 3 Stejari servete mancaruri romaneti tradiionale.

Complexul turistic dispune de o sala de evenimente festive Ballroom 3 Stejari cu o capacitate de 170 locuri si un Restaurant A la carte Restaurant Secularcu o capacitate de 80 de locuri ce se poate deschide printr-un perete mobil spre terasa exterioara cu o capacitate de 60 de locuri intr-un ambient unitar indoor-outdoor dotat cu incalzitoare de terasa si pereti exteriori mobili din sticla in care se pot organiza de asemenea petreceri festive, aniversari sau evenimente corporate.

Complexul turistic 3 Stejari isi asteapta intotdeauna oaspetii cu bucurie, indiferent daca acestia vin in vacanta sau pentru diferite evenimente speciale: nunti, botezuri, petreceri, conferinte, teambuilding-uri, punandu-le la dispozitie tot echipamentul necesar desfasurarii unor astfel de activitati.

Fcailitati camere:

Pensiunea dispune de 55 de locuri de cazare distribuite in 15 camere duble, 4 camere triple si 3 apartamente,1 camera de 4 locuri.
La acestea se mai pot adauga inca 5 paturi suplimentare.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, LCD, telefon, minibar, internet si balcon.

Camerele i suitele pensiunii 3 Stejari au podea cu mocheta, tapet modern i balcon. Toate unitaile de cazare includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu i baie privata cu du, halate de baie i papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.