Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Yastrebets Wellness & Spa


Descriere

Acest hotel spa impresionant este situat în inima magnificului lanţ muntos Rila, lângă populara staţiune de schi Boroveţ şi la doar 50 de minute de mers cu maşina de Sofia. Hotelul Yastrebets Wellness & Spa este situat chiar lângă pârtia de schi Iastrebeţ şi oferă un restaurant gourmet şi un bar cu pian. Teleschiul spre pârtia de schi Iastrebeţ 3 este în faţa proprietăţii şi este disponibil gratuit pentru oaspeţi. Camerele au terasă cu vedere superbă la pârtia de schi sau la pădurea de pin, TV cu plasmă şi multe altele. Unele unităţi de cazare oferă şi o saună finlandeză. Facilităţile spa includ o saună finlandeză, o baie de aburi, o baie de plante, un laconium, circuit Kneipp pentru terapia picioarelor şi un lounge luxos cu duşuri exotice.
Oaspeţii au la dispoziţie diverse proceduri cosmetice şi masaje, tratamente Ayurveda, terapie cu roci vulcanice şi multe altele. Zona de fitness include o piscină interioară de 15 metri, o fântână de gheaţă, solar, cadă cu hidromasaj şi o sală de fitness bine echipată. Există o terasă deschisă cu vedere la pădurea de pin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.