Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Emre And Emre Beach Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru cei cărora le place viața de noapte, se află în centrul stațiunii Marmaris, pe o stradă principală, chiar pe malul mării. Cel mai apropiat aeroport este Dalaman (DLM) și se află la aproximativ 100 de km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 6 etaje și o clădire auxiliară cu 4 etaje, clienții vor găsi 291 de camere și 200 de camere duble. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Complexul cu aer condiționat dispune de un schimb valutar, de un spațiu cu televizor, de o sală de jocuri, de asistență medicală, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de un coafor, de o sală de conferințe, de un medic de la hotel și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, combina muzicală și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Complexul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness și un joc de darts, iar contra cost tenis de masă și biliard. Complexul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și un solariu, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie