Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bodrum Beach Resort


Descriere

Locație: Hotelul Beach Resort este situat în districtul popular Bodrum și Gumbet are o plajă privată de nisip la doar 100 de metri distanță.
Centrul orașului Gumbet, unde există baruri și viața de noapte plină de viață, este la numai 750 de metri distanță. Aeroportul Milas-Bodrum se află la 35 km de stațiunea de pe Bodrum's Beach.
Spațiul exterior este separat de un drum cu un pod.
Hotelul a fost construit în anul 2012 și are o suprafață totală de 18 000 mp.
Hotel nou și confortabil. Raportul preț-performanță ideal. Recomandat pentru vacanțe bugetare, familii și cupluri tinere căsătorite.

Facilitati Hotel: Hotelul Bodrum Beach Resort 4 * ofera oaspetilor sai restaurant principal, restaurant a la carte (rezervare internationala, taxa suplimentara), 3 baruri, 3 piscine, 5 tobogane, doctor (la cerere) lanț de magazine, serviciu de spălătorie, chimicale de curățare chimică.

Gratuit: fitness, tenis de masă (garanție), săgeți (cu garanție).
Taxă: internet cafe, acces la internet Wi-Fi (în hol), baie turcească, saună, biliard.
Piscină pentru copii, loc de joacă, mini club (4-12 ani), bona (taxă suplimentară), 2 tobogane.
Plaja publică, nisip / pietriș. Umbrele, șezlonguri, saltele libere (piscina), taxă suplimentară (pe plajă) Prosoape de plajă gratuite / un prosop de schimbare-pentru o taxă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.