Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ruskovets Resort & Thermal SPA


Descriere

Ruskovets Resort & Thermal SPA oferă cazare în localitatea Dobrinishte și pune la dispoziție o grădină. Stațiunea Bansko se află la 7 km. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Oaspeților le este pus la dispoziție un centru de wellness și spa cu apă minerală. Unitatea de cazare este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele unități au terasă și/sau balcon. Oaspeții au, de asemenea, la dispoziție un frigider și un fierbător. Există și o parcare privată gratuită. Oaspeții beneficiază de prosoape. Ruskovets Resort & Thermal SPA include, de asemenea, un loc de joacă și un club pentru copii. Oaspeții pot lua masa la restaurant sau pot savura băuturi la bar. La cerere pot fi puse la dispoziție meniuri pentru diete speciale și prânzuri la pachet.
Proprietatea oferă un depozit pentru echipament de schi și un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul la zonele de schi din Bansko și Dobrinishte. În împrejurimi se pot desfășura diferite activități, printre care schi și drumeții. Localitatea Velingrad se află la 42 km de Ruskovets Resort & Thermal SPA.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.