Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riverside Boutique Hotel


Descriere

Riverside Hotel & SPA oferă cazare în Bansko, la 1,7 km de pârtiile de schi. Proprietatea are un centru spa cu hamam și saună, iar oaspeții pot rezerva masaje. De asemenea, proprietatea oferă acces direct la pârtiile de schi. Hotelul are o sală de jocuri și un club pentru copii.
Camerele de la Riverside Hotel & SPA sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, dulap și baie privată, prevăzută cu duș, iar unele au balcon. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit.
Proprietatea servește în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet, iar oaspeții pot lua masa de prânz și cina la restaurantul hotelului, care oferă preparate locale și turcești.
Zona este apreciată de amatorii de schi. Riverside Hotel & SPA se află la o plimbare de 8 minute de Biserica Sfânta Treime și Capela Sfintei Fecioare. Aeroportul Internațional Sofia este situat la 160 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.