Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Riverside (ex Villa Roka ) se afla in apropiere de centrul Bansko si la doar cateva minute de telegondola. De asemenea, este localizat la 4 minute de mers pe jos de Biserica Sfanta Treime, Capela Sfintei Fecioare si la 160 km de Aeroportul International Sofia.

IMPORTANT: Cina Festiva de Craciun si cea de Revelion sunt OBLIGATORII si incluse in tarifele din sistem!

FACILITATI CAMERE: Hotelul are 80 de camere elegante si maisonettes. Camerele hotelului sunt dotate cu TV, birou, baie cu dus.

FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o serie de facilitati precum:
Lobby bar, Centru SPA cu piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi si proceduri individuale, Sala de gimnastica - Spalatorie, Parcare, Spatiu de joaca pentru copii, Internet wireless, Sala de conferinte pentru 80 de persoane.

GRATUIT: internet wireless, accesul la piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, camera de depozitare echipament ski, transport catre skilift.

OBSERVATII: pranzul /cina sunt tip bufet, daca sunt sub 20 turisti atunci mesele vor fi tip meniu.

Toate camerele family si unele camere duble / duble economy nu au balcon.orice modificare a rezervraii dupa termenul de Early Booking va fi considerata ca o noua rezervarea ce se va ocnfirma la tariful din sistem!.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie