Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Parklands este o proprietate de 4 stele care se află în Bansko și oferă piscină interioară și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Parklands includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Parklands sunt dotate cu parchet, aer condiționat și Tv. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au vedere la munte sau la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibil și un cuptor pentru prepararea sau încălzirea mâncărurilor. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Parklands pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Parklands are în dotare jacuzzi. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Un centru de închiriere echipament de ski și un serviciu de vânzare permise de ski sunt puse la dispoziția celor interesați chiar la unitatea de cazare. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 164 km.

Cele mai apropiate atracții de Parklands sunt: Telegondola Bansko - 700 m, Stațiunea Bansko - 1,7 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională

Puncte de interes
Telegondola Bansko - 700 m
Stațiunea Bansko - 1,7 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Sofia - 164 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Fitness
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Telefon
Frigider
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Masaj - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Jacuzzi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Depozit schiuri
Apartamente
Cuptor
Vedere la munte
Piscină interioară încălzită
Pardoseală de lemn sau parchet
Baie cu cadă sau duș
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Chicinetă
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Sală de fitness
Curățenie în cameră - zilnic
Telegondolă - la 700 m
Saună - cu plata
Vedere la grădină
Închiriere echipament de schi
Vânzare permise de schi