Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orphey


Descriere

Orphey este o proprietate de 4 stele care se află în Bansko și oferă piscină interioară și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Orphey includ sală de fitness și business center. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Orphey sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Orphey oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil à la carte. Preparate din bucătăria locală și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Pentru cei interesați proprietatea oferă o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Orphey amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

Pentru cei mai mici Orphey oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 164 km.

Cele mai apropiate atracții de Orphey sunt: Stațiunea Bansko - 200 m, Telegondola Bansko - 1,2 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
Restaurant 2 (taverna) - Bucătărie: locală, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Telegondola Bansko - 1,2 km
Stațiunea Bansko - 200 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Sofia - 164 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Baie cu aburi
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
Telefon
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Foehn
Babysitting - cu plata
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 restaurante
Tratamente corporale - cu plata
Business centre - cu plata
Parcare la proprietate
Darts - cu plata
Depozit schiuri
Telegondolă - la 1 Km
Piscină interioară
Meniu à la carte
Scaun înalt pentru copii
Paturi bebeluși
Cameră de jocuri - cu plata
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Mochetă
Cameră pentru bagaje
Transfer la telegondolă
Tenis de masă - cu plata
Articole de toaletă gratuite
Saună
Recepție non-stop
Aer condiționat
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Sală de conferințe - cu plata
Sală de fitness
Lobby bar