Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM Hotel Guinness


Descriere

Situat la mai puțin de 300 de metri de telegondolă, MPM Hotel Guinness pune la dispoziție un centru spa, un restaurant cu arhitectură tip atrium și o piscină interioară. Toate apartamentele și studiourile au acces WiFi gratuit. Toate unitățile de cazare au TV cu canale prin cablu, zonă de relaxare, minibar și baie cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Balconul oferă vedere panoramică la munte. Facilitățile de spa includ baie de aburi, saună, precum și o varietate de proceduri corporale și tratamente de înfrumusețare. Restaurantul proprietății oferă mâncăruri à la carte și vinuri. Pentru o gustare uşoară, oaspeţii pot vizita barul din hol. Facilitățile de divertisment includ o sală de jocuri și biliard. Pentru cei mici există un miniclub, cu program zilnic.
De la recepţie se pot achiziţiona permise de schi valabile în Bansko. Între 20 decembrie şi 31 martie, se oferă transfer gratuit la pârtiile de schi. De asemenea, există un magazin care oferă închiriere de echipamente de schi. Alte servicii oferite de MPM Hotel Guinness includ un depozit gratuit pentru echipamentele de schi. Centrul orașului Bansko se află la o plimbare de 5 minute, iar stația centrală de autobuz este la 2,5 km. Oaspeții care sosesc cu un vehicul personal pot utiliza parcarea privată de la MPM Hotel Guinness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.