Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kempinski Hotel Grand Arena


Descriere

Această proprietate modernă și luxoasă oferă camere superbe decorate în culori luminoase, cu mobilier din lemn și facilități excelente. Toate camerele au balcon privat cu mobilier de exterior. Restaurantul Gallery servește bufete gourmet tematice, cu o selecție de mâncăruri germane și bavareze, specialități grecești și un meniu bogat cu preparate delicioase din carne de vânat. Restaurantul are acces direct la pârtiile de schi și oferă vedere superbă la munți. Oaspeții pot savura mâncăruri mediteraneene rafinate, gătite pe loc la restaurantul Come Prima, sau pot face o călătorie culinară prin bucătăria lumii. Aveți la dispoziție și o selecție bogată de vinuri de calitate. De asemenea, puteți lua masa la terasa La Veranda, care oferă vedere la muntele Pirin. Oaspeții au acces gratuit la zona termală a centrului spa modern Kempinski, dotat cu facilitățile termale deosebite ale companiei germane Klafs.
Centrul spa include saună finlandeză, saună cu plante, sanarium, cabină cu infraroșu, cabine cu infraroșu, duș multifuncțional, zonă de detoxifiere digitală în profunzime, baie de aburi interioară, cadă cu hidromasaj interioară și în aer liber, centru de fitness și o cameră deosebită de zăpadă. Hotelul Kempinski Grand Arena Bansko pune la dispoziție biliard și un club pentru copii.
Hotelul poate organiza servicii de transfer de la/la Aeroporturile Internaționale Sofia și Salonic. La un cost suplimentar, toți oaspeții hotelului pot beneficia de un permis de schi VIP, care asigură acces privat direct la telegondolă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.