Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Iceberg este o proprietate de 3 stele care se află în Bansko și oferă piscină interioară și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Iceberg sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Iceberg oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase à la carte. Bucătăria locală de la Iceberg propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Iceberg are în dotare cadă cu hidromasaj. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Iceberg amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 95 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Iceberg sunt: Biserica Sf. Treimi - 700 m, Telescaun Bansko - 900 m, Comuna Bansko - 900 m.


Restaurante:
Механа Айсберг - Bucătărie: locală, europeană, grătar, Meniu: à la carte
Класически ресторант Айсберг - Bucătărie: locală, europeană, grătar, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Club pentru copii
Jacuzzi
Fitness
Lift
Bufet pentru copii
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Saună - cu plata
2 restaurante
Sală de conferințe
Cadă cu hidromasaj
Spa/ centru wellness
Cameră cu aburi
Piscină încălzită
Schi
Depozit schiuri

Locatie