Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Kralev Dvor


Descriere

Locatie: Hotelul Kralev dvor este situat in inima orasului, la 10 minute de centru, pe o strad linistit, cu arhitectur traditional. De asemenea, este la 15 minute de statia de teleschi, la care hotelul ofer transport pentru schiori.
Camere:
Cldirea modern are 4 camere duble, 3 camere cu 3 paturi si 8 studiouri. Patru dintre studiouri au dou bi. TV, internet, mini-bar si seif electronic sunt disponibile in toate camerele. Exist, de asemenea, terase cu vedere minunat la munte.Servicii hoteliere Hotelul are, de asemenea, un restaurant cu 40 de locuri. Aici v puteti bucura de mancruri traditionale, preparate dup vechile retete de familie si servite cu zambet. 'Kapama', 'choumlek', 'sudjuk', 'karvavitza' si multe alte feluri de mancare populare din Bansko.Exist, de asemenea, un meniu clasic bogat. Oaspetii se pot bucura, de asemenea, de barul din hol, camera de schi, sauna, parcare, masaje. Conexiunea gratuit la internet wireless v va permite s v faceti treaba, in timp ce savurati o butur preferat.
Address
3 Terzi Nikola Str., 2770 Bansko, Bulgaria

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.