Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Grand Hotel Bansko este un nou complex de 4* sitiat la intrarea in Bansko, parte din lantul Best Western International, la 10 minute de mers pe jos de de gondola, la 1500 m de partiile de ski. Hotelul a fost construit in 2007 iar ultima renovare a fost in 2011.




Capacitate: 65 de camere duble, 43 de camere duble deluxe, 18 camere VIP, 42 de apartamente cu 1 dormitor si 14 apartamente cu 2 dormitoare.

Facilitati Hotel: Hotelul dispune de 4 etaje, 2 lifturie, seif la receptie, piscina exterioara, piscina interioara, wireless la Lobby, rent a car, parcare ( contra - cost , in limita locurilor disponbile, nu se poate rezerva /garanta din agentie ), restaurant principal, mehana (restaurant traditional), programe de animatie pentru copii, baby cot, loc de joaca pentru copii , fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, Jacuzzi, shuttle bus pana la partii.

Facilitati Camere: Camerele duble (28 mp ) dispun de 2 paturi twin sau pat dublu, vedere la munte, aer conditionat ( centralizat ), balcon, TV prin satelit, telefon, acces la internet wireless (contra - cost), mini bar, baie cu dus si uscator de par. Camerele VIP dispun de aceleasi facilitate dar sunt mai spatioase ( cca 50 mp ). Apartamentele cu 1 dormitor dispun de living cu canapea si masa, dormitor cu pat matrimonial , mini-bucatarie cu chiuveta, mini bar, TV, telefon, baie cu dus.

GRATUIT: Accesul la sauna finlandeza, sauna in infrarosu, sauna aromatica, baie de aburi, hammam, Jacuzzi, zona de relaxare, piscina interioara, fitness, depozit echipament ski, shuttle bus pana la /de la gondola.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie