Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAMILY HOTEL ELA BANSKO


Descriere

Family Hotel Ela Bansko este o proprietate situată în Bansko care oferă o terasă frumoasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc să ia masa în natură, Family Hotel Ela Bansko pune la dispoziție o zonă de picnic.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Family Hotel Ela Bansko dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Family Hotel Ela Bansko amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

Family Hotel Ela Bansko este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de pescuit.

Copiii au la dispoziție canale TV, jocuri și puzzle-uri.

Un centru de închiriere echipament de ski este pus la dispoziția celor interesați chiar la unitatea de cazare. De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 96 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Family Hotel Ela Bansko sunt: Telescaun Bansko - 500 m, Biserica Sf. Treimi - 900 m, Comuna Bansko - 1,1 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Snack bar
Jacuzzi
Baie cu aburi
Darts
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Pescuit - cu plata
Golf - cu plata
Camere pentru familie
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Canale TV pentru copii
Lounge SPA
Schi
Depozit schiuri
Saună
Tenis de masă
Aer condiționat
Grădină
Baie cu duș
Terasă
Tv în spațiile comune
Călărie - cu plata
Călcătorie - cu plata
Camere pentru nefumători
Curățenie în cameră - zilnic
Parcare pe stradă
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Grătar - cu plata
Cadă cu hidromasaj
Baie turcească
Jocuri și puzzle-uri
Zonă de picnic
Aqua park (în zona proprietății) - cu plata
Închiriere echipament de schi