Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Entry E Boutique Hotel


Descriere

Entry E Boutique Hotel este o proprietate care se află în Bansko și oferă un centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Entry E Boutique Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Entry E Boutique Hotel sunt dotate cu pardoseală de lemn și aer condiționat. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Există unități de cazare care au chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa.

La Entry E Boutique Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Entry E Boutique Hotel are în dotare jacuzzi.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. La proprietate se poate practica de asemenea yoga.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 165 km.

Cele mai apropiate atracții de Entry E Boutique Hotel sunt: Telegondola Bansko - 1,5 km, Stațiunea Bansko - 2,8 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Telegondola Bansko - 1,5 km
Stațiunea Bansko - 2,8 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Sofia - 165 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Jacuzzi
Restaurant
Baie cu aburi
Fitness
Wi-Fi zone publice gratuit
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Foehn
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Parcare la proprietate
Depozit schiuri
Boutique hotel
Yoga
Meniu à la carte
Pardoseală de lemn sau parchet
Baie cu cadă sau duș
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Cameră pentru bagaje
Sală de conferințe - cu plata
Sală de fitness
Saună
Transfer la telegondolă