Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Elegant Lodge Aparthotel este o proprietate de 3 stele care se află în Bansko și oferă piscină interioară și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Elegant Lodge Aparthotel includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu duș. Camerele luminoase de la Elegant Lodge Aparthotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Elegant Lodge Aparthotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Elegant Lodge Aparthotel oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Elegant Lodge Aparthotel amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. Elegant Lodge Aparthotel organizează seri de muzică live. În anumite seri există karaoke sau cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Elegant Lodge Aparthotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi de mers pe jos sau cu bicicleta, ore de călărie și sesiuni de pescuit. Elegant Lodge Aparthotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost. Există, de asemenea, la proprietate și tururi pentru cunoașterea culturii locale.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei. Pentru cei mai mici Elegant Lodge Aparthotel oferă servicii de babysitting.

Un centru de închiriere echipament de ski și un serviciu de vânzare permise de ski sunt puse la dispoziția celor interesați chiar la unitatea de cazare. Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 96 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Elegant Lodge Aparthotel sunt: Telescaun Bansko - 400 m, Biserica Sf. Treimi - 1,1 km, Comuna Bansko - 1,3 km.


Restaurante:
Restaurant nr. 1 - Meniu: Bufet și à la carte
Smokey Mountain - Bucătărie: steakhouse, europeană, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Schimb valutar
Cafenea
Jacuzzi
Baie cu aburi
Fitness
Lift
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Pescuit - cu plata
Biliard - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Golf - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Babysitting - cu plata
Tenis de masă
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Zonă pentru fumători
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Solar - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
2 restaurante
Mic dejun în cameră
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Prosoape pentru piscină
Grătar - cu plata
Ciclism
Piscină interioară
Cadă cu hidromasaj
Muzică/ spectacole live
Pachete Spa - cu plata
Tv în spațiile comune
Lounge SPA
Saună
Spa/ centru wellness
Cameră cu aburi
Piscină încălzită
Baie turcească
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Meniu pentru copii - cu plata
Concierge
Tururi cu bicicleta - cu plata
Seri cu cină tematică
Tururi de mers pe jos - cu plata
Închiriere echipament de schi
Schi
Vânzare permise de schi
Depozit schiuri
Apartamente
Muzică/ spectacole live (în afara proprietății)
Tur cultura locala - cu plata
Karaoke
Snack bar

Locatie