Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere Holiday Club


Descriere

Belvedere Holiday Club se află la marginea staţiunii Bansko, la doar câţiva paşi de telegondolă. Proprietatea serveşte un mic dejun bogat tip bufet. Oaspeții au la dispoziție gratuit o piscină în aer liber cu zonă pentru copii și cadă cu hidromasaj. Există și o piscină interioară destinată copiilor. Terasa la soare este prevăzută cu șezlonguri și umbrele de soare care pot fi utilizate gratuit. Parcarea și accesul la internet sunt gratuite. Toate apartamentele de la Belvedere au o bucătărie, o zonă de luat masa, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi DVD player, o baie și un balcon cu vedere la munte. Facilitățile sportive de la proprietate includ un teren de fotbal în aer liber și un mic teren de baschet, de care oaspeții de la Belvedere pot beneficia gratuit. Există și un centru de fitness disponibil gratuit. Sauna finlandeză, sauna cu infraroșu, baia de aburi și cada cu hidromasaj interioară pot fi utilizate la un cost suplimentar. Tot la un cost suplimentar sunt disponibile un solar și servicii de masaj.
Belvedere Holiday Club este format din 3 clădiri care au curţi interioare frumoase și sunt înconjurate de verdeaţă. Proprietatea este situată lângă noul centru comercial din Bansko. În perioada de iarnă, oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer la/de la telegondolă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.