Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bansko SPA & Holidays Hotel


Descriere

Bansko Spa & Holidays Hotel este o proprietate unică prin faptul că are unul dintre cele mai bune centre spa din Bansko, asigurând oaspeţilor un mod perfect de a se relaxa după o zi petrecută pe pârtii.
Oaspeţii au la dispoziţie o piscină interioară încălzită gratuită sau pot alege dintr-o varietate de tratamente de masaj disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, se oferă gratuit un centru de fitness, saună, baie de aburi şi zonă de relaxare. Acest hotel de 4 stele oferă servicii de înaltă calitate, la standarde mondiale, precum şi tehnologii ecologice ultramoderne, deosebit de eficiente.
Restaurantul serveşte preparate gourmet din bucătăria bulgară şi internaţională, inclusiv meniuri dietetice. Oaspeţii pot savura prăjituri şi dulciuri delicioase sau băuturi şi cocktailuri rafinate în ambianţa elegantă a barului din hol. Taverna fermecătoare oferă preparate bulgăreşti tradiţionale şi o selecţie bogată de salate. Vinurile şi rachiurile sunt o adevărată desfătare pentru simţuri. Mâncărurile savuroase sunt servite personal de către bucătarii care le-au pregătit.
Bansko Spa and Holidays Hotel este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul staţiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.