Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balvanyos


Descriere

Best Western Balvanyos dispune de camere confortabile si terase insorite, lobby-bar, restaurant elegant, centru balnear, teren de tenis si sala de biliard.

Hotelul dipune de camere duble si single Standard, Superior, Lux.

Camere duble Standard: camere restranse ca suprafata, situate in capetele culoarelor, nu pe fatada hotelului, cu vedere spre parcare, cu 2 paturi alaturate, TV color, telefon, grup sanitar cu dus, fara balcon.

Camere duble Superior: camere mai mici ca suprafata decat cele de Lux, situate pe fatada hotelului, fara balcon, cu spatiu suficient pentru 2 persoane, cu 2 paturi alaturate, TV color, telefon, grup sanitar cu cada.

Camere duble Lux: camere foarte mari ca suprafata, singurele din hotel care pot fi amenajate in camere triple cu spatiu suficient pentru 3 persoane, situate pe fatada hotelului, cu balcon, cu 2 paturi alaturate, TV color, telefon, grup sanitar cu cada.

Camere single Standard: camere restranse ca suprafata, situate in capetele culoarelor, nu pe fatada hotelului, cu vedere spre parcare, cu 1 pat dublu, TV color, telefon, fara balcon, grup sanitar cu dus.

Camere single Superior: camere restranse ca suprafata, situate pe fatada hotelului, fara balcon, cu 1 pat dublu, TV color, telefon, grup sanitar cu dus.

Camere single Lux: camere restranse ca suprafata, situate pe fatada hotelului, cu balcon, cu 1 pat dublu, TV color, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.