Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea 4 Salcii


Descriere

Localizare:

Satul Baltenii de Sus, apartine de Comuna Bestepe si este situat pe malul drept al Bratului Sf. Gheorghe, la doar 20 km aval de orasul Tulcea.

Dotari si facilitati:
Pensiunea 4 Salcii asigura un nivel ridicat de confort,intimitate, liniste si ambianta placuta. Dispunem de parcare privata, gradinaamenajata in 3 terase, piscina, zona pentru sezlonguri, trambulina, spatiupentru activitati sportive (volei, badminton, tir cu arcul, petanq etc.), spatiuamenajat de joaca pentru copii, un loc amenajat pentru foc in aer liber unde aprindemo buturuga in stil suedez (swedish torch), zona de gratar, Internet WI-fi gratui.

La parter, va stau la dispozitie lobby-ul, receptia, sala demese, barul in sistem autoservire, cu fise de camera, restaurantul, care estedeschis pentru comenzi, in intervalul orar 07:30 - 21:30.

Cazare : 8 camere matrimoniale si 4 camere de familie caredispun de baie proprie, balcon, AC si TV. La etajul superior, am amenajat oterasa pentru a admira Dunarea si natura, un loc perfect unde te poti relaxacitind, savurand cafeaua, ceaiul sau o alta bautura.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.