Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elit Palace


Descriere

Situată în Balchik, această proprietate de 4 stele oferă piscină interioară, piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 54 camere. Camerele luminoase de la Elit Palace sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Elit Palace oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Elit Palace oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta de servicii spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Elit Palace, amatorii de divertisment pot juca biliard, tenis de masă, sau bowling. Seara, Elit Palace organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina exterioară cu secțiune pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Elit Palace poate furniza informații turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 45 km.

Cele mai apropiate atracții de Elit Palace sunt: Palatul reginei Maria - 3,3 km, Botanic Garden Balchik - 4,9 km, Aqua Park Albena - 7,7 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Palatul reginei Maria - 3,3 km
Botanic Garden Balchik - 4.9 km
Aqua Park Albena - 7,7 km
Portul de iahturi Nisipurile de Aur - 14 km
Stațiunea Nisipurile de aur (centru) - 20 km
Aquapolis Nisipurile de Aur - 19 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Varna - 45 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Schimb valutar
Restaurant
Fitness
Lift
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Minibar - cu plata
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Solar - cu plata
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Baie turcească - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Mic dejun în cameră
Discotecă - cu plata
Secțiune pentru copii în piscina exterioară
Sală de conferințe
Saună
Fierbător
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Bowling - cu plata
Divertisment de seară - cu plata
Papuci
Baie cu aburi