Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Balchik, Maria Palace este o proprietate de 3 stele care oferă unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele luminoase de la Maria Palace sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces la serviciul Wi-fi în camere contra cost. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Curățenia in cameră se face zilnic. Există camere care au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce asigură un plus de confort și răsfăț. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Maria Palace oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Maria Palace are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 33 km.

Cele mai apropiate atracții de Maria Palace sunt: Palatul reginei Maria - 1,0 km, Botanic Garden Balchik - 1,1 km, Aqua Park Albena - 8,4 km.


Restaurante:
La Terasa - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
Macaron - Bucătărie: pizza, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Magazine
Lift
Magazin de suveniruri
TV
Camere pentru familie
Telefon
Frigider
Seif - cu plata
Vedere la mare
Balcon
Foehn
2 restaurante
Wi-Fi camere - cu plata
Wi-Fi zone publice - cu plata
Accesibil cu scaunul cu rotile
Cameră pentru bagaje
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Acces imediat la plajă
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă - la 50 m
Canapea extensibilă

Locatie