Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFRODITA

   Baile Herculane, Romania

Descriere

Hotelul Afrodita din Băile Herculane a fost redeschis in data de 08 iulie 2012 și vă intampină cu arhitectura lui deosebită, cu un design de excepție și finisaje la cele mai inalte standarde de calitate.
Hotelul Afrodita din Băile Herculane are 220 de camere cu vedere spre munte și spre oraș, distribuite pe 10 nivele. Lifturile vechi au fost inlocuite cu cele de generație nouă, silențioase, rapide cu design modern, au fost modernizate sălile de conferință și restaurantul,baza de tratament, intreg hotelul fiind adus la un standard inalt pentru o vacanță perfectă.

Puteți servi masa la restaurantul hotelului, in unul dintre cele 2 saloane, Restaurant Premier de 450 de locuri sau Restaurant Labirinth de 250 de locuri. Avand restaurantul cu cea mai mare capacitate de locuri din zonă, la Hotel Afrodita din Băile Herculane puteți organiza evenimente de familie (nunți, botezuri, aniversări, banchete) și evenimente de firmă (reuniuni, training, congrese). Tot pentru organizarea numeroaselor tipuri de evenimente vă punem la dispoziție două săli de conferințedotate cu toate echipamentele necesare: conexiune internet wireless, flipchart, video proiector, ecran de proiecţie, sistem audio, microfon etc.

Datorită capacității hotelului, a dotărilor și serviciilor, precum și a cadrului natural deosebit, Hotelul Afrodita este locația ideală și pentru organizarea programelor de team building.

In partea stangă a recepției hotelului este amplasat Lounge Barul cu o capacitatea de 50 de locuri, un loc ideal pentru diverse intalniri și pentru a savura alături de prieteni o varietate de preparate din cafea, ceaiuri, deserturi sau cocktail-uri.

Centrul Welness & SPA vă oferă posibilitatea de a evada din stresul vieții moderne și de a intra intr-o oază de calm și pace , unde tot ceea ce contează este persoana dumneavoastră. Atmosfera, tratamentele și efectele curative ale naturii vă vor face să vă simțiți renăscut.

Hotelul vă ofera urmatoarele servicii :
- piscină interioară;
- cascadă pară;
- jacuzzi;
- saună finlandeză;
- bazin de imersie totală după sauna;
- masaj;
- șezlonguri cu hidromasaj in piscină;
- mini piscină pentru copii;
- zonă de relaxare prin cromomeloterapie;
-bazine cu apă termală sulfuroasă, etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.