Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Amplasare: Amplasat perfect la baza pârtiilor de schi și la câțiva pași depărtare de stația de jos a gondolei din Azuga, Lux Garden este singurul hotel de cinci stele care vă oferă o oază de liniște, confort și servicii dedicate.




Facilitati hotel:


Capacitatea hotelului este de 50 de camere, în următoarea structură de cazare:


ü 21 Camere Duble Standard Matrimoniale (din care 8 cu canapea),


ü 18 Camere Duble Standard Twin (2 paturi),


ü 3 Camere Duble Executive,


ü 2 Apartamente Junior Suite,


ü 3 Apartamente Mountain Suite,


ü 3 Apartamente Lux Garden Suite.


Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu mobilier de calitate, televizor cu plasma, internet de mare viteza, telefon international direct, televiziune prin cablu, minibar, control-acces cu card, uscator de par, masa si masina de calcat, incalzire prin pardoseala, aport de aer proaspat.


Hotelul dispune de restaurantul cu preparate specifice romanesti si international; bar; centru spa unde beneficiati de piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, salon pentru masaj cu patru cabine, precum si sala de fitness dotata cu cele mai performante echipamente pentru bodybuilding; centrul de conferinÅ£e, cu cele două săli, Sorica şi Cazacu, modern mobilate şi echipate, dispunând de flipchart, videoproiector şi ecran de proiecÅ£ie, sistem audio de ultimă generatie,laptop şi acces la internet de mare viteza etc.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.