Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

My Hotel, situat la doar 200 de metri distanta tarmul Marii Rosii din Aqaba, ofera un restaurant pe acoperis, de unde putei admira privelisti ale oraului Aqaba, o piscina in aer liber cu un snack bar. Camerele includ televizoare LCD cu programe prin cablu.

Oaspetii de la My Hotel pot savura preparate internaionale i iordaniene pe terasa de pe acoperis. In plus, restaurantul serveste un mic dejun tip bufet. Barul ofers cocktailuri seara.

Oaspetii pot utiliza gratuit piscina in aer liber de la My Hotel din Aqaba. Aceasta este inconjurata de sezlonguri. Personalul de la recepia hotelului va sta la dispoziie non-stop. Acesta poate aranja servicii de închirieri auto. În plus, în incint se afl un centru de fitness.

Toate camerele de la Aqaba My Hotel sunt decorate tradiional i includ faciliti pentru prepararea cafelei, apa imbuteliata, aer conditionat, mini-frigider, telefon.Bile private sunt prevzute cu articole de toaleta gratuite si un uscator de par.

Aeroportul Internaional King Hussein se afla la aproximativ 15 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie