Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Dana este situat la 10 km de centrul oraului Slobozia i la 9 km de la gara din Slobozia. Parcul de vacana Hermes se afla la 10 km de hotel.

Hotelul Dana este inconjurat de un parc i este situat la 50 de metri de propria plaja de pe malul Lacului Amara.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de parcare proprie, acces internet, pastrare obiecte de valoare, bar, terasa. De asemenea, plaja privata este la o distanta de numai 50 m, amenajata cu terase, restaurant, dusuri, sezlonguri, tobogan acvatic, spatii de divertisment si relaxare, hidrobiciclete. Se asigura si efectuarea de tratamente naturiste constand in bai de soare, bai in apa lacului si tratament cu namol sapropelic

Servicii masa: Masa se poate servi in sistem a la carte, meniu fix sau bufet suedez in Restaurantul Parc*** cu o capacitate de 300 locuri, dotat cu climatizare sau pe terasa restaurantului, sau in Restaurantul Dana**** avand la dispozitie un meniu variat cu preparate din bucataria traditionala si internationala.

Pt pachetele ce includ tratament turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate; in caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Turistii au acces gratuit pe plaja Mircesti a Complexului Hotelier Parc in sezonul estival, insa sezlongul este contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.