Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Elisabeta


Descriere

Situată chiar langă centrul oraşului Alba Iulia, Vila Elisabeta oferă camere luminoase, dotate cu acces gratuit la Wi-Fi. Oaspeţii au la dispoziţie o cadă cu hidromasaj, 2 piscine şi un teren de fotbal.

Vila Elisabeta oferă o terasă spaţioasă, cu vedere la grădină şi la piscina in aer liber. Oaspeţii se pot relaxa in zona de spa a hotelului, care include o piscină interioară, o saună, o sală de masaj şi un centru de fitness. De asemenea, aici sunt oferite tratamente speciale de infrumuseţare.

Vila Elisabeta oferă camere confortabile, dotate cu aer condiţionat, TV prin cablu şi frigider.

Pe langă acestea, aici veţi găsi un restaurant, care serveşte mancăruri din bucătăria romanească şi internaţională. La cerere sunt disponibile meniuri pentru diete speciale. Cand vremea este frumoasă, oaspeţii pot folosi şi facilităţile de grătar din grădină.

Vila Elisabeta este la 4 km de gară şi la 70 km de aeroportul Sibiu. Centrul oraşului se mandreşte cu atracţii turistice, cum ar fi faimoasa catedrală romano-catolică, cu stilul său gotic medieval, sau biserica in stil baroc, care a fost transformată intr-o bibliotecă.

Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.